Over ons

Loon- en mechanisatie bedrijf LMB Botrac Meijel is in 2006 gestart met agrarisch loonwerk.

De hoofdtak is hooibouw voor de kleinere (hobby) boeren. Grasmaaien, hooi schudden en harken en het persen van kleine pakken hooi en stro.

Het persen kan rechtstreeks op een 4-wielige wagen uitgevoerd worden. Dit heeft voor de klant als grote voordeel dat ze de pakken niet meer omhoog op de wagen hoeven te steken. Enkel alleen de pakken op de wagen stapelen, de pers duwt ze omhoog op de wagen.

Heeft u een paardenbak waarin het water blijft staan? Met een 5-tands Wifo woeler wordt deze weer losgemaakt zodat de ondergrond weer water doorlatend is.

Kapot gelopen weilanden of oudere. Deze kunnen wij voor u frezen, ploegen, egaliseren en opnieuw inzaaien met rotorkopeg met zaaimachine.

 

Ook voor reparaties en onderhoud aan diesel/petroleum gestookte heteluchtkanonnen van de merken Master, Sunheat, Daewoo, Sleegers en Thermobile kunt u bij mij terecht.

Aansluiten Octalarm op telefonie en internet verbindingen en deze ook op de juiste manier (verzekeringstechnisch) aansluiten kunt u me bellen voor een afspraak. Ook voor slechte WiFi ontvangst.

Wilt u de meterkast ordenen/opruimen of vernieuwen, bel voor een afspraak of schouw!